Tarot workshop. Wat vertellen de kaarten over 2020

 Tarot workshop: Wat vertellen de kaarten over 2020?

Dit is een eenmalige workshop van twee uur als je het inspirerend, leuk en gezellig vindt om met tarot kaarten te werken of hiermee wilt kennismaken. Je legt en trekt de kaarten voor het hele jaar. Zo krijg je een overzicht hoe 2020 gaat verlopen.
Hoe ziet de workshop eruit:  Ieder krijgt een voorgedrukt A4. Op tafel worden de tarotkaarten gelegd en ieder gaat aan de slag. Je werkt met verschillende decks  om een goed beeld te krijgen tevens leg je een persoonlijke jaarkaart  met een boodschap voor jezelf.
Wanneer: Op donderdagochtend 2 januari om 10.30 tot 12.30 uur en donderdagavond 2 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Kosten: 18.50 p.p. inclusief beschrijving op A4 en koffie of thee met iets lekkers.
Waar:  Haarlem / oost aan het Spaarne. Voor de deur is er voldoende parkeer gelegenheid ( via mijn  parkeer app). Bus 2 en 73 stoppen 175 meter vanaf de voordeur.
Aanmelden via e-mail of WhatsApp.

Tafelen en Tarot kwamen samen

Op de avond van Tafelen en Tarot mochten we vier gasten/ deelnemers ontvangen.

Onder het genot van een amuse, soepje, hoofdgerecht en nagerecht werden de kaarten gelegd tussen de gerechten door. Het was een avondvullend programma waar je zelf de kaarten pakt en deze uitgelegd en geduid werden door Miranda. Iedereen schreef zijn eigen uitkomsten op om dit later nog eens door te lezen. Er werd deze avond gewerkt met 6 verschillende soorten kaarten die een mooi zicht of antwoord gaven op een vraag, probleem of wat iemand graag wilde weten. Voor iedere gast werd een kort tarotconsult van 10 min. uitgetrokken in een aparte kamer waar er verder ingegaan kon worden op de vraag.

Het was een bijzondere en gezellige avond waarbij er genoten werd van lekker eten van verse biologische producten in een ambiance van een huiskamersfeer met verschillende kaartleggingen in een veilige, ontspannen en spirituele sfeer. Iedereen raakte met elkaar in gesprek, er was sprake van harmonie en een goed en intens gesprek bleef zeker niet uit.

Met dank aan Hans die mij deze avond ondersteunde met het klaar maken en serveren van de gerechten.

IMG_1016

Citroen tagliatelle met kabeljauw haas op bedje van bospaddenstoelen

IMG_1013

Amuse trio van vis

IMG_1017

Aan een aparte tafel werden de kaarten gelegd

IMG_1019

Romig tuinerwten soepje met munt

. Ook een Tafelen en Tarot mee maken? Neem contact op met Miranda : info@tarotmiranda.nl        max.4 deelnemers.

Tarotkaarten leggen tijdens de Geluksroute

kaartlegging bij goudsmidDoor goudsmid Marijke Mul ben ik gevraagd om twee dagen in haar mooie juwelierswinkel in de Gierstraat te Haarlem verschillende tarotkaarten te leggen. Marijke Mul is aangesloten bij de Haarlemse Geluksroute. Ieder jaar in februari zijn er verschillende winkels door heel Haarlem aangesloten bij deze Geluksroute. In dit weekend kunnen mensen kennismaken met “geluk”. Na afloop kreeg iedereen een Lemniscaat armbandje als aandenken.

De winkel was nog niet open of er zaten al mensen in het raamkozijn te wachten om naar binnen te mogen. De etalage was prachtig geëtaleerd met de mooiste Rider Waite tarotkaarten. Twee volle weekend dagen heb ik kaarten gelegd in een bescheiden hoekje in de winkel. Ongeveer 21 mensen per dag zijn er aan mijn tafel geschoven met een vraag of zomaar omdat men nieuwsgierig was naar de uitkomst van de kaarten, wat deze kaarten hen zouden vertellen. De reacties varieerde van ” bijzonder dat je mij dit door deze kaartlegging kan vertellen”, “wat een geweldige ervaring is dit, het klopt helemaal en ik ga ermee aan de slag ”  ook zei een man ” je hebt mij helemaal gelezen via de kaart mijn verleden, heden en een uitzicht gegeven” Sommige mensen heb ik nog terug gezien voor een consult, cursus Tarot of voor Tafelen en Tarot bij mij thuis. Het was hard werken maar wat heb ik genoten van alle lieve, enthousiaste, inspirerende, vriendelijke en mooie woorden van iedereen die aan mijn tafel verscheen.

Ik krijg ik hier zoveel energie van!

 

Vrijgezellenfeest met Tarot

Tarot workshop vrijgezellen feestje 

Ik kreeg een verzoek van 8 dames ( tussen de 25 en 40 jaar) om een Tarot workshop voor een vrijgezellenfeest te organiseren. De reden was dat de bruid binnenkort ging trouwen en de bruid Gerelateerde afbeeldingaltijd belangstelling had voor tarotkaarten. De andere 7 dames waren erg nieuwsgierig hoe de tarotkaarten werkten en wat deze middag hun zou brengen.

Bij binnenkomst werden de dames ontvangen met een lekker glas prosecco. Verschillende hapjes en drankjes stonden op de bar klaar zodat men deze tussendoor kon pakken. Iedere dame kreeg een voorbedrukt A4 met een legging waar ze alle getrokken kaarten met betekenis op konden schrijven en later ( in het jaar) nog eens door konden lezen.

Aan een grote tafel werden de kaarten geschud en door mij geduid. De sfeer was in de eerste instantie lacherig met grapjes, “de dames vonden het ook wel en beetje eng omdat ze niet wisten wat ze konden verwachten” vertelde ze. Iemand zei o.a.”o jee zo meteen ga je niet meer trouwen of krijg je te horen dat je tien kinderen krijgt”. Maar al gauw raakte ik in het eerste rondje met de kaarten bij iedereen een snaar waar ieder versteld van stond, zodat er een spirituele rust ontstond.  Dat is de waarde van Tarot, dat je mensen aan het denken zet om de voor en tegens van de situatie of probleem  tegen elkaar af te wegen. Ik voorspel geen toekomst dat kunnen de Tarot kaarten niet. Wel geef ik inzichten mee hoe het gaat verlopen als ze die of die richting kiezen. Dan is het aan ieder hoe ze hier vorm geven.

Voor de bruid was er een aparte korte legging waar ze een vraag kon stellen in een andere kamer. De zeven dames kregen in die tussentijd een creatieve opdracht die uitgewerkt werd op een A4. Waaruit je kon analyseren hoe men in het leven staat of tegen jezelf aan kijkt. Na een paar hapjes en glaasjes zijn de dames onder de indruk van deze tarotworkshop opgestapt.

Het was een gezellige middag en de dames vertrokken zeer voldaan en verrast richting Amsterdam om daar echt feest te vieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspirerende tarotlegging

Ik leg al heel veel jaren de tarotkaarten voor allerlei mensen op verschillende beurzen en bij mij thuis, waar ik een eigen praktijk heb. De vragen zijn uiteenlopend. Van tevoren ga ik eerst in gesprek over de vraag. Vaak komen tijdens het gesprek andere dingen  die ook belangrijk kunnen zijn naar voren. Deze hou ik in mijn achterhoofd . Soms liggen er ook kaarten bij die een antwoord geven op het hele gesprek dat ik kort vooraf gevoerd heb. Bij het stellen van een vraag, vorm ik deze om tot een open vraag.

Soms heb ik goede en soms minder goede berichten. Ik geef altijd eerlijk antwoord, zoals mijn kaarten vertellen en zoals de kaarten liggen. Dit spreek ik ook af met de persoon die voor mij zit.

Ik wil graag met jullie een inspirerende tarotlegging delen.

Een jaar geleden zat er een dame tegenover mij, die heel graag wilde weten of zij iemand zou ontmoeten waar ze haar oude dagen mee zou doorbrengen. Ze was al wat ouder en was net gescheiden na 45 jaar getrouwd geweest te zijn.

De kaarten gaven aan dat er een “prins” op komst was. Ik vertelde dat de prins een kostuum of uniform draagt als ze hem ontmoet en een hondje heeft. Omdat er een andere kaart achter lag gaf ik aan dat deze relatie van korte duur was.

Zo kwam ik deze week deze mevrouw weer tegen achter mijn tarotdesk.  En ik mocht haar weer via een inspirerende tarotlegging vertellen hoe haar weg eventueel kan verlopen.  De tarotkaarten vertellen altijd meer dan de vraag die gesteld wordt .Het blijft altijd bijzonder dat er uit de tarotkaarten zoveel informatie voort komt, het is aan de mevrouw hoe ze hier richting aan geeft. Ik heb hier alle vertrouwen in omdat ik als laatste kaart zag dat het goed kwam met haar opdracht en het doel dat ze voor ogen heeft.Ik ben benieuwd wanneer ze weer aan mijn tafeltje verschijnt.

Oja, de prins op het witte paard is inderdaad langs geweest , helaas van korte duur.