Tarotkaartlegging

Tijdens het consult gebruik ik verschillende soorten kaarten die één verhaal vormen. Je kunt  belangrijke aspecten uit de tarotlegging opschrijven. Je kunt het gesprek ook opnemen zodat je  na afloop of in de loop der tijd nog eens rustig de legging  kan beluisteren. Zo kun je tijdens het consult jezelf volledig focussen op de kaartlegging.

Raider-Waite tarotkaarten
Tijdens de het consult leg ik met de  Rider-Waite tarotkaarten. Het ontwerp van deze kaarten bestaat sinds 1909 en is gebaseerd op het systeem van de Golden Dawn;
een laat negentiende-eeuwse en vroeg twintigste-eeuwse orde, gewijd aan spirituele, filosofische en magische ontwikkeling.

cropped-albano-waite-tarot-francais.jpg

Een tarotkaartlegging duurt gemiddeld 70 minuten en kost € 45,- per consult. Tarot Miranda heeft praktijk aan huis waar je welkom bent na het maken van een afspraak. WhatsApp of bel 0622028424

Een Tarot cadeaubon willen geven aan iemand?

Ben je opzoek naar een persoonlijk spiritueel cadeau?

Wil je iemand iets persoonlijks geven dan is deze cadeaubon daar zeker voor geschikt. De cadeaubon is goed voor een Tarotconsult van 70 minuten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Je geeft een leuke, mooie en bijzondere belevenis en de ontvanger kiest zelf zijn dag en tijd uit.

Deze Tarot cadeaubon wordt feestelijk voor je verpakt.