Tarotkaartlegging

Tijdens het consult gebruik ik verschillende soorten kaarten die één verhaal vormen. Je kunt  belangrijke aspecten uit de tarotlegging opschrijven. Je kunt het gesprek ook opnemen zodat je  na afloop of in de loop der tijd nog eens rustig  kan beluisteren wat er bij een kaart en de gehele legging verteld is. Zo kun je tijdens het consult jezelf volledig focussen op de kaartlegging.

Raider-Waite tarotkaarten
Tijdens de het consult leg ik met de  Rider-Waite tarotkaarten. Het ontwerp van deze kaarten bestaat sinds 1909 en is gebaseerd op het systeem van de Golden Dawn;
een laat negentiende-eeuwse en vroeg twintigste-eeuwse orde, gewijd aan spirituele, filosofische en magische ontwikkeling.

cropped-albano-waite-tarot-francais.jpg

Een tarotkaartlegging duurt gemiddeld 60 tot 70 minuten à € 50,- per consult. Tarot Miranda heeft praktijk aan huis waar je welkom bent na het maken van een afspraak. WhatsApp of bel 0622028424

Een Tarot cadeaubon willen geven aan iemand?

Ben je opzoek naar een persoonlijk en origineel spiritueel cadeau?

Wil je iemand iets persoonlijks geven dan is deze cadeaubon daar zeker voor geschikt. De cadeaubon is goed voor een Tarotconsult van 60 tot 70 minuten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Je geeft een leuke, mooie en bijzondere belevenis en de ontvanger kiest zelf zijn dag en tijd uit.

Deze Tarot cadeaubon wordt feestelijk voor je verpakt.