Inspirerende tarotlegging

5 oktober 2015

Inspirerende tarotlegging

5 oktober 2015

Ik leg al heel veel jaren de tarotkaarten voor allerlei mensen op verschillende beurzen en bij mij thuis, waar ik een eigen praktijk heb. De vragen zijn uiteenlopend. Van tevoren ga ik eerst in gesprek over de vraag. Vaak komen tijdens het gesprek andere dingen  die ook belangrijk kunnen zijn naar voren. Deze hou ik in mijn achterhoofd . Soms liggen er ook kaarten bij die een antwoord geven op het hele gesprek dat ik kort vooraf gevoerd heb. Bij het stellen van een vraag, vorm ik deze om tot een open vraag.

Soms heb ik goede en soms minder goede berichten. Ik geef altijd eerlijk antwoord, zoals mijn kaarten vertellen en zoals de kaarten liggen. Dit spreek ik ook af met de persoon die voor mij zit.

Ik wil graag met jullie een inspirerende tarotlegging delen.

Een jaar geleden zat er een dame tegenover mij, die heel graag wilde weten of zij iemand zou ontmoeten waar ze haar oude dagen mee zou doorbrengen. Ze was al wat ouder en was net gescheiden na 45 jaar getrouwd geweest te zijn.

De kaarten gaven aan dat er een “prins” op komst was. Ik vertelde dat de prins een kostuum of uniform draagt als ze hem ontmoet en een hondje heeft. Omdat er een andere kaart achter lag gaf ik aan dat deze relatie van korte duur was.

Zo kwam ik deze week deze mevrouw weer tegen achter mijn tarotdesk.  En ik mocht haar weer via een inspirerende tarotlegging vertellen hoe haar weg eventueel kan verlopen.  De tarotkaarten vertellen altijd meer dan de vraag die gesteld wordt .Het blijft altijd bijzonder dat er uit de tarotkaarten zoveel informatie voort komt, het is aan de mevrouw hoe ze hier richting aan geeft. Ik heb hier alle vertrouwen in omdat ik als laatste kaart zag dat het goed kwam met haar opdracht en het doel dat ze voor ogen heeft.Ik ben benieuwd wanneer ze weer aan mijn tafeltje verschijnt.

Oja, de prins op het witte paard is inderdaad langs geweest , helaas van korte duur.