Over Miranda

Naast Tarotkaarten leggen sta ik al jaren wekelijks als lerares voor de klas in het voorgezetonderwijs. Ik weet hierdoor hoe ik mensen binnen enkele uren wegwijs en enthousiast maakt over een bepaald onderwerp. Ook heb ik dankzij mijn vak coachingsvaardigheden ontwikkeld, waardoor ik snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Als mensen bijvoorbeeld bij mij komen met een vraag, kom ik vrij snel achter het achterliggende probleem. Dankzij doorvragen kom ik ik dieper tot de kern.

Tarot Miranda HaarlemSpiritueel
Sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in het spirituele. Ik heb altijd veel dingen aangevoeld. Bijvoorbeeld als ik een afspraak met iemand maak, weet ik al van tevoren of deze uiteindelijk wel of niet doorgaat. Of als ik een ruimte binnenkom, is de sfeer het eerste dat ik opmerk en wat mij beïnvloedt. Ik zocht een uitlaatklep voor die gevoelens en daarom heb ik me, toen ik van mijn man tarotkaarten cadeau kreeg, een passende cursus gezocht en mij verdiept in tarotleggingen. Al snel viel mijn gevoeligheid op z’n plek van heldervoelen en helderweten.

Ervaring
In 1998 volgde ik mijn eerste opleiding en verschillende cursussen en sindsdien ben ik me blijven verdiepen in de materie van het vak door middel van literatuur, cursussen en praktijkervaringen. Ik doe regelmatig tarotleggingen voor vrienden, familie en kennissen en via hen komen nieuwe klanten bij mij uit. Daarnaast woon ik regelmatig benefietbeurzen bij om met tarotkaartleggingen geld in te zamelen voor kinderen in derdewereldlanden.

Eigen praktijk
Begin 2015 besloot ik naast mijn werk, mijn hobby te professionaliseren. Ik richtte een eigen praktijk op:
Tarot Miranda. Tijdens mijn leggingen vind ik een ontspannen, rustgevende en spirituele sfeer belangrijk. Voordat iemand bij mij aan tafel komt zitten brand ik wierook, steek ik kaarsjes aan en maak ik contact met de spirituele wereld  om ervoor te zorgen dat degene die tegenover mij komt te zitten, kan reageren op mijn legging wat ik vertel en vragen te stellen, vanuit zijn of haar hart. Na een legging gaan mensen weg met een boodschap waarmee ze richting kunnen geven aan hun leven.