Tarotkaarten leggen tijdens de Geluksroute

21 augustus 2017

Tarotkaarten leggen tijdens de Geluksroute

21 augustus 2017

kaartlegging bij goudsmidDoor goudsmid Marijke Mul ben ik gevraagd om twee dagen in haar mooie juwelierswinkel in de Gierstraat te Haarlem verschillende tarotkaarten te leggen. Marijke Mul is aangesloten bij de Haarlemse Geluksroute. Ieder jaar in februari zijn er verschillende winkels door heel Haarlem aangesloten bij deze Geluksroute. In dit weekend kunnen mensen kennismaken met “geluk”. Na afloop kreeg iedereen een Lemniscaat armbandje als aandenken.

De winkel was nog niet open of er zaten al mensen in het raamkozijn te wachten om naar binnen te mogen. De etalage was prachtig geëtaleerd met de mooiste Rider Waite tarotkaarten. Twee volle weekend dagen heb ik kaarten gelegd in een bescheiden hoekje in de winkel. Ongeveer 21 mensen per dag zijn er aan mijn tafel geschoven met een vraag of zomaar omdat men nieuwsgierig was naar de uitkomst van de kaarten, wat deze kaarten hen zouden vertellen. De reacties varieerde van ” bijzonder dat je mij dit door deze kaartlegging kan vertellen”, “wat een geweldige ervaring is dit, het klopt helemaal en ik ga ermee aan de slag ”  ook zei een man ” je hebt mij helemaal gelezen via de kaart mijn verleden, heden en een uitzicht gegeven” Sommige mensen heb ik nog terug gezien voor een consult, cursus Tarot of voor Tafelen en Tarot bij mij thuis. Het was hard werken maar wat heb ik genoten van alle lieve, enthousiaste, inspirerende, vriendelijke en mooie woorden van iedereen die aan mijn tafel verscheen.

Ik krijg ik hier zoveel energie van!