Tarot workshop. Wat vertellen de tarotkaarten jouw voor 2021.

Welke boodschap krijg jij mee voor 2021?

Deze workshop gaat niet door vanwege de corona maatregelen.

Dit is een eenmalige workshop van twee uur. 
Wanneer je het inspirerend, leuk en gezellig vindt om met tarot kaarten te werken of hiermee wilt kennismaken of weer oefenen met de tarotkaarten dan  is deze workshop een leuke opstap. Het is een ontspannende spirituele middag waarin je werkt in een groep rondom een grote tafel.
Je legt, trekt en duidt zelf de kaarten. Dit schrijf je op een voor bedrukt A4. Zo krijg je een een persoonlijk verhaal met inzichten en inspiratie voor 2021. Ik begeleid je in wat de tarotkaarten je willen vertellen. Het A4 en een kleine attentie neem je mee naar huis.

Hoe ziet de workshop eruit:

Hoe en wat: Ieder krijgt een voorgedrukt A4. Op tafel worden in verschillende rondes de tarotkaarten gelegd en ieder gaat aan de slag met het trekken van de kaarten. Je werkt met verschillende decks om een goed beeld te krijgen, tevens leg ik de driekaart (verleden-heden-toekomst) voor je met een persoonlijke boodschap voor jezelf.

Wanneer: Op woensdagmiddag en avond  30 december 14.00 uur tot 16.00 uur en 19.30 uur tot 21.30 uur. Bij genoeg deelname kan er nog een ander dagdeel bijkomen in deze week.

Kosten: 20.00 p.p. inclusief beschrijving op A4 en koffie/ thee, hapje en drankje.  Bij 3 aanmeldingen zal de workshop doorgang vinden. i.v.m de covid-19 maatregelen.
Wij houden ons aan de maatregelen van de overheid die medio november  ook van toepassing waren. We houden ons aan voldoende afstand (1,5 meter). Uiteraard staat ieders veiligheid voorop en hebben wij dan ook extra maatregelen getroffen zodat een ieder zich comfortabel kan voelen bij Tarotmiranda. Bij binnenkomst was je de handen. Heb je klachten van verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts dan blijf je thuis.
Waar:  Haarlem / Oost aan het Spaarne. Voor de deur is er voldoende parkeer gelegenheid (via mijn bewoners parkeer app). Bus 2 en 73 stoppen 150 meter vanaf de voordeur.
Aanmelden: via WhatsApp 0622028424.

Tarot Workshop

Een workshop tarot is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, zussendag, verjaardag, vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vrienden voor een bijzondere invullen van de avond.

De tarot workshop op locatie?

Wat ik dan nodig heb is een lange tafel waar iedereen aanzit zodat ik er omheen kan lopen. Je verzorgt zelf de hapjes en drankjes. Minimaal 6 personen maximaal 12 personen. Voor een uitloop van de workshop zal een meerprijs berekend worden, uiteraard op dat moment in overleg.
Inhoud tarot workshop
  • Je werkt op een speciaal A4
  • Hierop beschrijf je kaarten die je trekt.
  • De kaarten die getrokken worden besproken, beschreven en uitgelegd.
  • Er worden  9 verschillende tarotdecks gebruikt o.a. OH-kaarten welke vele inzichten geven;
  • Voor iedereen aan tafel wordt apart  3 persoonlijke kaarten gelegd ( Verleden, Heden en  Toekomst)
  • Hapje en drankjes zijn inbegrepen; 
  • De duur van een workshop is ongeveer 2 uur;
  • Alle kaarten die je getrokken hebt kun je nalezen op je eigen A4 om later nog eens terug te lezen.

Neem voor de mogelijkheden, kosten en data van workshops vrijblijvend contact op of via WhatsApp 0622028424.

Tarot Miranda Queen kaarten

Tarot Miranda
Average rating:  
 0 reviews