Tarot consult

Tijdens het tarot consult gebruik ik verschillende soorten kaarten die een verhaal vormt over wat er op dat moment bij jou speelt. Deze orakel kaarten trek jezelf uit de stapels die ik voor je uitwaaier. Je kunt belangrijke aspecten uit de tarotlegging opschrijven. Ook mag je het tarot consult opnemen zodat je na afloop of in de loop der tijd nog eens rustig kan beluisteren.  Zo kan je tijdens het consult jezelf volledig focussen op de kaartlegging. Van alle orakel en tarotkaarten mag je na afloop foto`s maken.

Zie de reviews.

Raider-Waite tarotkaarten
Tijdens de legging maak ik gebruik van de  Rider-Waite tarotkaarten.  Daarnaast gebruik ik Het Licht Ziener tarot om de kaart of de vraag te verduidelijken. 

cropped-albano-waite-tarot-francais.jpg

Een tarot consult duurt gemiddeld 60 tot 70 minuten à € 50,- per consult. Tarot Miranda heeft praktijk aan huis waar je welkom bent na het maken van een afspraak. WhatsApp of bel 0622028424

Een Tarot cadeaubon geven aan iemand?

Ben je opzoek naar een persoonlijk en origineel spiritueel cadeau?

Wil je iemand iets persoonlijks geven dan is deze cadeaubon daar zeker voor geschikt. De cadeaubon is goed voor een Tarotconsult van 60 tot 70 minuten. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Je geeft een leuke, mooie en bijzondere belevenis en de ontvanger kiest zelf zijn dag en tijd uit.

Deze Tarot cadeaubon wordt feestelijk voor je verpakt.